Mireasa si mirele Oreo cookie bile
Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 55. Dacă aveți la îndemână ciocolată semi-dulce de brutar, cremă de brânză philadelphia, prăjituri oreo și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Mireasa si mirele prajiturele, Mireasa si mirele duș prăjituri, și Ren și om de zăpadă Oreo cookie Balls + Oreo umplute cookie-uri.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză și firimiturile de prăjituri până se omogenizează.
Formați în bile de 48 (1 inch). Congelați 10 min. Între timp, topiți 12 oz. ciocolată albă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Înmuiați bilele în ciocolată topită; așezați pe o foaie de copt acoperită cu hârtie cerată. Dați la frigider 1 oră sau până când este ferm.
Topiți ciocolata albă rămasă. Folosiți o perie mică de vopsea curată pentru a picta voaluri de mireasă de 24 (1 inch) pe foaie de hârtie cerată, evazând fiecare voal ușor în partea de jos. (Notă: pentru a preveni ruperea voalurilor atunci când le scoateți din hârtia cerată, evitați să folosiți lovituri subțiri de ciocolată topită atunci când vopsiți voalurile.) Dați la frigider până când este ferm. Între timp, țeavă rămase topit ciocolată albă în 24 (3/4-inch-wide) diademe pe hârtie cerată. (Vezi Sfat.) Dați la frigider până când este ferm.
Se topește 1 oz. ciocolată semi-dulce. Utilizați pentru a pipa ciocolata pe bile pentru ochi și gură. Se dă la frigider până când este ferm. Atașați voal și tiara la fiecare minge de prăjituri cu mici bucăți de ciocolată topită. Dați la frigider până când este gata de servit. (Notă: pentru un plus de strălucire, presărați voaluri și diademe cu zahăr alb de șlefuit înainte ca ciocolata să se instaleze.)
Topiți ciocolata semi-dulce rămasă. Folosiți scobitori pentru a înmuia bilele de biscuiți rămase, câte 1, în ciocolată topită, scufundând 1 parte a fiecărei bile în ciocolată, apoi întorcându-vă pentru a înmuia cealaltă parte, lăsând centrul alb în formă de "V"; lăsați excesul de ciocolată să picure înapoi în castron. Reveniți la foaia de copt acoperită cu hârtie cerată. Pipați ciocolata semi-dulce rămasă pe bile pentru nasturi și papioane, așezând cravatele peste găurile scobitorii pentru a le acoperi. (Sau, pipați butoanele pe bile, apoi pipați papioanele pe hârtie cerată; refrigerați până când este ferm. Atașați papioane peste găurile scobitorii de pe bile cu mici pete de ciocolată topită.) Dați la frigider până când este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile Oreo funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "