Minute Ciuperci Marinate

Minute Ciuperci Marinate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile marinate. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de boabe de piper, semințe de muștar, piper Fresno chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Marinat De 15 Minute, Ciuperci Cu Unt De Usturoi De 15 Minute, și Ciuperci Marinate.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie se adaugă frunzele de dafin, boabele de piper, semințele de muștar, usturoiul, chile, ceapa, pătrunjelul și cimbrul și se toacă pulsul într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați oțetul, 1/4 cană de apă, zahărul și sarea într-o oală și aduceți la foc mic pentru a se dizolva. Apoi adăugați pasta și fierbeți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați ciupercile într-un recipient și tocați cu saramura fierbinte; acoperiți și abrupți 1 minut. Amestecați și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista