Minnesota real umplutura de orez sălbatic este un fără lactate și lacto ovo vegetarian garnitură. O porție conține 300 de calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Dacă aveți la îndemână ceapă, orez, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de curcan, ciuperci și orez sălbatic din Minnesota din Sarasota, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Aduceți 8 căni de bulion de pui și orez sălbatic la fiert într-o cratiță; reduceți focul și fierbeți până când orezul este parțial fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Amestecați orezul sălbatic parțial gătit cu bulion de pui, pâine de afine-nucă, 1 cană bulion de pui, țelină, castane de apă, nuci pecan, nuci de pin, ceapă, măr, caise și usturoi împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic Gătit
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Brânză Tallegio, Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Gatiti la foc mic pana cand orezul salbatic s-a inmuiat si s-a despicat, cel putin inca 40 de minute.