Minnesota real umplutura de orez sălbatic este un fără lactate și lacto ovo vegetarian garnitură. O porție conține 300 de calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Dacă aveți la îndemână ceapă, orez, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de curcan, ciuperci și orez sălbatic din Minnesota din Sarasota, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Aduceți 8 căni de bulion de pui și orez sălbatic la fiert într-o cratiță; reduceți focul și fierbeți până când orezul este parțial fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Amestecați orezul sălbatic parțial gătit cu bulion de pui, pâine de afine-nucă, 1 cană bulion de pui, țelină, castane de apă, nuci pecan, nuci de pin, ceapă, măr, caise și usturoi împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic Gătit
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Gatiti la foc mic pana cand orezul salbatic s-a inmuiat si s-a despicat, cel putin inca 40 de minute.