Mini șuncă, sandvișuri elvețiene, secară cu aromă de ceapă de afine
Mini sunca, elvețian, secară sandwich-uri cu afine ceapa savura necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 44. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți muștar dijon, rozmarin, șuncă dintr-o șuncă tăiată în spirală și câteva alte ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cranberry-Ceapa Savura, Sandvișuri de curcan cu gust de afine-caise, și Tart Afine-Ceapa Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa; se sotează până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați rozmarin și cuișoare; continuați să sotati până la parfum, cu 1 până la 2 minute mai mult. Se amestecă sosul de afine și se fierbe până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa Linkului
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. (Gustul de ceapă de afine poate fi răcit, acoperit și refrigerat până la 2 săptămâni înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Pentru asamblare: lucrând în loturi, așezați pâinea pe o suprafață de lucru și întindeți-o cu aproximativ 1/4 linguriță. muștar și 1 linguriță. gust de afine. Puneți jumătate din pâine cu o porție de șuncă, brânză și rucola (opțional), apoi felia de pâine rămasă. Înjumătățiți fiecare sandwich pe diagonală, lipind fiecare jumătate cu o scobitoare. (Sandvișurile pot fi acoperite cu un prosop de hârtie umed și folie de plastic și pot rămâne la temperatura camerei timp de 2 ore.)