Mini Tarte Mascarpone cu Capsuni
Mini Tartele cu Capsuni Mascarpone ar putea fi doar reteta fara gluten pe care o cautati. Acest desert are 136 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Foodnetwork necesită oțet balsamic, zahăr, căpșuni și aluat de pizza. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a fost perfect. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mini Tartele cu mere condimentate cu ciocolată , Mini gogoși la cuptor cu căpșuni proaspete cu glazură de căpșuni și lămâie și Strawberry Shortcake w. Mini PopTarts cu căpșuni .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: tăietor rotund de biscuiți de 3 inci
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Tapetați o foaie de copt cu o covorașă din silicon sau hârtie de copt.
Intr-un castron mic adauga 1/2 cana de zahar si sarea. Se amestecă pentru a se combina și se toarnă aproximativ jumătate din ea uniform pe o suprafață de lucru. Cu mâinile, presați aluatul în zahăr și întindeți-l într-un disc plat, gros de aproximativ 1/2 inch.
Presărați uniform 1/2 din zahăr rămasă deasupra aluatului și apăsați-l de câteva ori pentru a se lipi. Cu un sucitor, rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/8 inch, întorcându-l și răsturnând în timp ce rulați pentru a încorpora zahărul în aluat și pentru a nu se lipi de suprafață. Cu un tăietor rotund de 3 inci, tăiați 12 rondele de aluat și aranjați-le pe tava de copt tapetată.
Transferați la cuptor și coaceți până când sunt crocante și aurii, 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet rondelele crocante pe tavă.
Între timp, turnați oțetul balsamic într-o cratiță mică și aduceți-l la fiert la foc mediu-înalt. Se fierbe până la grosime și însiropat, aproximativ 4 minute; ar trebui să se învârtească în continuare în tigaie. Dacă este prea groasă, adăugați pur și simplu aproximativ o linguriță de balsamic, amestecați și luați de pe foc.
Puneți căpșunile într-un castron mic și stropiți-le cu 1 lingură de zahăr.
Lăsați-le să stea până devin suculente, 5 până la 10 minute. Pentru a asambla tartele, întindeți aproximativ 2 lingurițe de mascarpone pe fiecare rotundă de aluat crocant cu o lingură sau o spatulă mică. Folosind o lingură pentru a scurge orice exces de lichid, pune aproximativ 1 lingură de căpșuni tăiate cubulețe deasupra fiecărei tarte.
Stropiți peste tarte puțin sirop balsamic și serviți imediat.
Nota bucătarului: resturile de aluat cu zahăr pot fi aruncate cu scorțișoară și coapte în cuptorul de 400 de grade F până se rumenesc și crocante, ca o delicie pentru cei mici. Resturile de căpșuni sau siropul balsamic sunt delicioase peste înghețată!