Mini Tarte Mascarpone cu Capsuni

Mini Tarte Mascarpone cu Capsuni
Mini Tartele cu Capsuni Mascarpone ar putea fi doar reteta fara gluten pe care o cautati. Acest desert are 136 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Foodnetwork necesită oțet balsamic, zahăr, căpșuni și aluat de pizza. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a fost perfect. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mini Tartele cu mere condimentate cu ciocolată , Mini gogoși la cuptor cu căpșuni proaspete cu glazură de căpșuni și lămâie și Strawberry Shortcake w. Mini PopTarts cu căpșuni .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: tăietor rotund de biscuiți de 3 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căpșuni Mari, Decojite și Tăiate Mărunt8 Căpșuni Mari, Decojite și Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Căpșuni, Decojite și Tăiate MăruntCăpșuni, Decojite și Tăiate Mărunt
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Tapetați o foaie de copt cu o covorașă din silicon sau hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Intr-un castron mic adauga 1/2 cana de zahar si sarea. Se amestecă pentru a se combina și se toarnă aproximativ jumătate din ea uniform pe o suprafață de lucru. Cu mâinile, presați aluatul în zahăr și întindeți-l într-un disc plat, gros de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați uniform 1/2 din zahăr rămasă deasupra aluatului și apăsați-l de câteva ori pentru a se lipi. Cu un sucitor, rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/8 inch, întorcându-l și răsturnând în timp ce rulați pentru a încorpora zahărul în aluat și pentru a nu se lipi de suprafață. Cu un tăietor rotund de 3 inci, tăiați 12 rondele de aluat și aranjați-le pe tava de copt tapetată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Transferați la cuptor și coaceți până când sunt crocante și aurii, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și răciți complet rondelele crocante pe tavă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, turnați oțetul balsamic într-o cratiță mică și aduceți-l la fiert la foc mediu-înalt. Se fierbe până la grosime și însiropat, aproximativ 4 minute; ar trebui să se învârtească în continuare în tigaie. Dacă este prea groasă, adăugați pur și simplu aproximativ o linguriță de balsamic, amestecați și luați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Puneți căpșunile într-un castron mic și stropiți-le cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Lăsați-le să stea până devin suculente, 5 până la 10 minute. Pentru a asambla tartele, întindeți aproximativ 2 lingurițe de mascarpone pe fiecare rotundă de aluat crocant cu o lingură sau o spatulă mică. Folosind o lingură pentru a scurge orice exces de lichid, pune aproximativ 1 lingură de căpșuni tăiate cubulețe deasupra fiecărei tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
11
Stropiți peste tarte puțin sirop balsamic și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Nota bucătarului: resturile de aluat cu zahăr pot fi aruncate cu scorțișoară și coapte în cuptorul de 400 de grade F până se rumenesc și crocante, ca o delicie pentru cei mici. Resturile de căpșuni sau siropul balsamic sunt delicioase peste înghețată!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista