Mini sandvișuri cu brânză la grătar cu salvie și Fontină
Această rețetă face 32 de porții cu 230 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pâine x 1/2 inch, parmezan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu pui la grătar și ardei roșu prăjit cu brânză Fontina, Mini sandvișuri cu șuncă și brânză la grătar, și Scallopine de pui cu salvie și brânză Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o cratiță mică peste mediucăldură; se presară cu sare.
Se toarnă jumătate dinunt în castron mic și rezervă.
Adăugațisalia tocată în untul topit rămas încratiță; se amestecă la foc mediu 30 de secunde.
Aranjați 8 felii de pâine la locul de muncăsuprafață.
Periați partea superioară cu tot untul topit. Împărțiți brânza Fontina prinfelii de pâine; presărați parmezan peste fiecare,împărțind în mod egal.
Se presara cu proaspătpiper negru măcinat. Se acoperă cu restul8 felii de pâine, apăsând pentru a adera.
Partea superioară a sandvișurilor cu o parte dinuntul topit simplu conservat. Apăsați 4 frunze wholesage deasupra fiecărui sandwich pentru a adera.
Căldură 2 skillets mari grele peste mediucăldură.
Așezați 4 sandvișuri, cu frunze de salvie, în fiecare tigaie și gătiți până la maro auriu pe fund, 4 până la 5 minute.
Periați partea superioară a sandvișurilor cu restul de unt topit simplu; întoarceți sandvișurile și gătiți până când se rumenesc pe fund și brânza se topește,aproximativ 4 minute.
Transferați sandvișurile, cu frunza de salvie în sus, pe scândură.
Cuteach sandwich în 4 bucăți (fiecare minisandwich ar trebui să conțină 1 sageleaf întreg).
Transferați în platou și serviți.