Mini rulouri de șuncă și brânză ale lui Jen
Mini rulourile de șuncă și brânză ale lui Jen necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 243 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos de muștar cu miere, gătiți complet șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Mini rulouri de șuncă și brânză, Mini Rulouri De Șuncă Și Brânză, și Mini Rulouri De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Feliați fiecare rolă aproape până la capăt, dar păstrând partea superioară atașată. Aranjați rulourile pe foaia de copt pregătită.
Se amestecă sosul de muștar cu miere în unt topit până se omogenizează bine.
Periați amestecul de unt în interiorul fiecărei role folosind o perie de patiserie, asigurându-vă că obțineți partea de sus și de jos.
Puneți un strat de brânză elvețiană și șuncă în fiecare rulou.
Închideți fiecare rulou și periați blatul cu amestec de unt.
Presărați partea superioară a fiecărei role cu semințe de susan.
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit, 5 până la 6 minute.