Mini raft de porc cu cartofi prăjiți și fasole verde
Mini Rack de porc cu cartofi prăjiți și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 937 calorii, 79G de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $7.0 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi cu piele roșie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Mini pâini de carne cu fasole verde și cartofi, Carne de porc în aluniță verde cu cartofi, Chayotes și fasole verde, și Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, usturoiul, rozmarinul, coaja de lămâie, sarea, piperul și pătrunjelul. Rezervați 2 linguri și întindeți amestecul rămas peste grătarul de porc.
Așezați carnea de porc pe o farfurie, acoperiți și dați-o la frigider până când este gata de utilizare, până la 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 45
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mare. Folosind clești pentru a întoarce, rumeniți bine carnea de porc pe toate părțile, aproximativ 7 până la 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Pe o parte a cărnii de porc, întindeți cartofii într-un singur strat.
Ungeți cartofii cu amestecul de rozmarin rezervat. Îngrămădiți fasolea verde de cealaltă parte a cărnii de porc și întoarceți-le pentru a acoperi cu grăsimea din tigaie.
Puneți tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 10 minute. Folosind clești, întoarceți cartofii și fasolea verde și condimentați cu sare și piper. Continuați să gătiți timp de 10 până la 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centrul unei cotlete citește 16
Transferați cartofii și fasolea verde într-un castron rezistent la căldură, acoperiți și așezați deasupra aragazului pentru a se încălzi.
Transferați carnea de porc pe o farfurie, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 20 până la 30 de minute.
Folosind un cuțit ascuțit, feliați între oasele suportului de porc pentru a crea două cotlete.
Așezați cotletele pe un platou cu cartofii și fasolea verde pe lateral. Puneți câteva sucuri de tigaie peste carnea de porc și garnisiți cu crenguțe de rozmarin.
Se servește cu un vin roșu cu corp mediu.