Mini Quiches de mic dejun cu crustă de cartofi
Mini Quiches de mic dejun cu crustă de cartofi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica apă și ulei vegetal numit, frișcă, cartofi Reteta, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci și cârnați mini mic dejun Quiches, Mini Quiches Pentru Micul Dejun/ Căni De Șuncă La Cuptor Și Ouă, și Mini Quiches cu cartofi și Chorizo.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Faceți cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie. Împărțiți amestecul de cartofi uniform între cupele de briose, apăsând în partea de jos și în sus a fiecărei căni pentru a forma crustă.
Presărați slănină și brânză uniform în cupe. În castron mediu, bateți ouăle și smântâna.
Se toarnă umplutura uniform în cupe, aproximativ 1/4 cană fiecare.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.