Mini quiche de spanac și ciuperci
Mini spanac și ciuperci Quiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 181 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru bebeluși, șalotul, sarea și piperul kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Mini quiche de spanac și ciuperci, Mini Quiche Pentru Micul Dejun Cu Spanac, și Mini Spanac Și Quiche Jarlsberg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Înveliți ușor o tigaie antiaderentă de brioșă cu 12 căni cu spray de gătit antiaderent.
Ceață o tigaie mare antiaderentă cu mai mult spray de gătit antiaderent și se pune la foc mediu.
Adăugați slănina de curcan și gătiți rotind frecvent până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Se transferă pe o tăietură și se toacă grosier.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul.
Adăugați ciupercile, șalotul și condimentați după gust cu sare și piper. Gatiti pana cand urechile sunt moi si ciupercile sunt uscate si usor rumenite, aproximativ 10 minute.
Scoateți de pe foc și amestecați spanacul și nucșoara pentru bebeluși până când spanacul este doar ofilit, dar încă verde strălucitor, 2 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Între timp, bateți ouăle, albușurile de ou, laptele și sarea și piperul până se combină bine. Se amestecă brânza. Împărțiți amestecul de ouă uniform între conservele de briose, umplându-le cam la jumătate. Se acoperă uniform cu amestecul de ciuperci și spanac și apoi slănina tocată.
Coaceți până când quichele sunt bine înălțate, maro auriu și setate, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie 5 minute și apoi se transferă într-un suport de sârmă.
Serviți cald sau la temperatura camerei cu verdeață.