Mini pâini ușoare de carne cu sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mini pâini ușoare de carne cu sos de roșii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ou, brânză cu șnur, pesmet panko în stil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mini Pâini Ușoare De Carne, Mini Pâini Ușoare De Carne, și Mini pâini de carne de curcan cu sos de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în vasul mare, se amestecă pesmetul și 1 cană de sos de gătit până se amestecă bine; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați douăsprezece bucăți de 1/2 inch din bețișoare de brânză (păstrați porția rămasă de bețișor de brânză pentru o altă utilizare). Pune deoparte.
Adăugați carne de vită, ou, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper la amestecul de pesmet până se amestecă bine.
Pulverizați șase căni de cremă (6 oz) sau căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. Împărțiți amestecul de carne de vită în mod egal între cupe (cupele vor fi foarte pline). Împingeți 2 bucăți de brânză în centrul fiecărei pâini.
Așezați cupe de cremă pe foaia de prăjituri pentru a prinde orice deversare.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când termometrul introdus în centrul pâinilor citește 160 F.
Încălziți sosul rămas până la fierbinte. Scoateți imediat pâinile din tigaia cu briose; lingură sos încălzit peste pâini.