Mini pâini de carne cu fasole verde

Mini pâini de carne cu fasole verde
Mini pâini de carne cu fasole verde necesită aproximativ 22 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD per porție. Acest fel principal are 389 de calorii , 36 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, sos de roșii și busuioc, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73% , care este solid. Mini-pâini de carne , mini-pâini de carne și mini-pâini de carne sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aduceți o cratiță medie cu apă sărată la fierbere. Într-un castron mare, combinați oul, 1/2 cană de sos de paste Classico® de roșii și busuioc, pesmet, 2 linguri de busuioc și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De PasteSos De Paste
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați carne de vită și 1/2 cană de brânză; amesteca bine. Împărțiți amestecul de carne de vită în patru părți egale. Modelați fiecare porțiune într-un oval de 5-1/2x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Puneți pe tava de copt de 15x10x1 inch. Puneți cu lingura sosul de paste Classico® cu roșii și busuioc rămas și stropiți cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți 15 minute sau până când temperatura internă înregistrează 160 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, gătiți fasolea verde în apă clocotită cu sare timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scurgere; se amestecă cu 1 lingură ulei de măsline și ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Serviți cu pâini de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Stropiți totul cu frunzele de busuioc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista