Mini Pui Alfredo Pot Pies
Mini Pui Alfredo Pot Pies este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste alfredo, puiul, legumele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Alfredo Pui Oală Puf Plăcinte, Broccoli Pui Alfredo Plăcinte De Mână, și Plăcintă Cu Pui Alfredo Mini Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați 8 (10 oz) ramekins sau cupe cu cremă pe o foaie mare de prăjituri cu laturi. În cratița de 3 litri, încălziți puiul, legumele dezghețate, sosul de paste și laptele la foc mediu, amestecând ocazional, până se încălzește bine. Se amestecă amestecul în ramekins.
Presărați brânză pe farfurie. Desfaceți aluatul. Separați câte 1 fâșie odată; apăsați ambele părți în brânză. Bandă de răsucire; aranjați amestecul în ramekin în formă de spirală liberă, începând de la exterior și înfășurându-se spre centru. Repetați cu fâșiile rămase de aluat și brânză.
Presărați orice brânză rămasă peste aluat.
Coaceți 15 minute. Acoperiți ramekins lejer cu foaie de folie; coaceți aproximativ 12 minute mai mult sau până când umplutura este fierbinte și cu bule.