Mini prăjituri Espresso cu glazură de unt de arahide

Mini prăjituri Espresso cu glazură de unt de arahide
Mini Espresso prăjituri cu unt de arahide glazura este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 99G de grăsime, și un total de 1635 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de făină, unt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Încercați Betty Crocker Reese ' s unt de arahide cu unt de arahide și prăjituri de gustare cu ciocolată cu glazură de unt de arahide, Espresso negrese cu unt de arahide Marshmallow glazura, și Mini Unt De Arahide Crunch Înghețată Prăjituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: mixer Stand și 4 (3/8-pound) mini pâine Tigăi
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Unt și făină mini pâine Tigăi. Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se amestecă împreună smântâna și espresso până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
6
Într-un mixer stand echipat cu atașamentul cu zbaturi, unt smântână și zahăr la viteză medie până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
7
Adăugați ouăle și vanilia și amestecați până se încorporează bine. La viteză mică, adăugați jumătate din amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
8
Se amestecă până se combină.
9
Adăugați jumătate din smântână și amestecați până se combină. Repetați cu făina rămasă și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
10
Se toarnă în tigăile pregătite pentru pâine, umplând la jumătate cu aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
11
Coaceți 40 de minute sau până când o scobitoare iese curată când este introdusă în centru. Se răcește în tigăi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi.
13
Pentru glazura: în mixer stand, se amestecă împreună unt și unt de arahide peste viteza medie de mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
14
Adăugați zahărul cofetarilor și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
15
Top mini pâini cu glazură de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista