Mini prăjituri de risotto cu Kale și brânză de capră

Mini prăjituri de risotto cu Kale și brânză de capră
Reteta Mini Kale și brânză de capră Risotto prăjituri este gata în aproximativ 4 ore și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 54 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri crocante de Risotto cu brânză de capră cu pere calde de iarnă, Mini prăjituri Risotto Poblano prăjite cu Salsa de porumb la grătar, și Risotto Cremos Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare cu fund greu, la foc mediu, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați varza și apa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și nu rămâne lichid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
KaleKale
3
Scoateți pe o placă de tăiere.Ștergeți cratița cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei și încălziți la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați orezul și sarea și piperul măsurate și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand des cu o lingura de lemn pentru a impiedica orezul sa se lipeasca de fundul tigaiei, pana cand orezul incepe sa crape, aproximativ 1 minut. Se amestecă vinul și se lasă să fiarbă, amestecând des, până se absoarbe complet, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați bulionul, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul a absorbit bulionul și este gătit, aproximativ 10 până la 12 minute. Între timp, tocați mărunt varza rezervată și puneți-o deoparte pe tăbliță.Când orezul este gata, scoateți tigaia de pe foc și amestecați varza rezervată și brânza de capră până se combină uniform. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
KaleKale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți într-un castron mare și lăsați să stea până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 40 de minute. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore sau peste noapte.Pentru sos: chiar înainte de a prăji prăjiturile, tapetați ardeii foarte uscați cu prosoape de hârtie și puneți-i într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați ouăle într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și bateți cu o furculiță până se rup; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Așezați panko într-un al doilea vas superficial; pus deoparte.Împărțiți risotto-ul răcit în 24 de porții (aproximativ 2 linguri pe porție) și așezați-l pe o foaie de copt (porțiile nu trebuie să fie perfect formate).Pregătiți un castron mic cu apă pentru a vă umezi mâinile, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea în timp ce formați tortele. Formați fiecare porție de risotto într-un tort de 1-1/2 inci și readuceți-le pe foaia de copt.Lucrând cu 1 tort de risotto la un moment dat, acoperiți-l cu ouăle, lăsând orice exces să picure, apoi acoperiți-l uniform cu panko, apăsând ușor, astfel încât pesmetul să adere. Întoarceți-l pe foaia de copt și repetați cu prăjiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire, dar nu fumați (aproximativ 350 km f pe un termometru pentru prăjit/bomboane), aproximativ 4 minute. Între timp, încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Așezați o grătar peste o a doua foaie de copt; pus deoparte.Când uleiul este gata, adăugați 8 prăjituri de risotto și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți, reglând căldura după cum este necesar, până se rumenesc și se încălzește, cu aproximativ 2 până la 3 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se scoate pe grătar, se condimentează cu sare și se introduce în cuptor. Repetați cu prăjiturile rămase.Când este gata de servit, acoperiți fiecare prăjitură cu aproximativ 1/2 linguriță din sosul de ardei roșu și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate7
Revista