Mini prăjituri de creveți cu unt de ghimbir

Mini prăjituri de creveți cu unt de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați mini prăjituri de creveți cu unt de ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați creveți, coajă de lămâie, ulei de măsline vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ghimbir Mini Prăjituri, Mini Frigarui De Creveți Cu Ghimbir, și Mini Unt De Arahide Crunch Înghețată Prăjituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile, șobolanii și morcovii. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand morcovii incep sa se inmoaie, 6-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați creveții, pesmetul, oul, coaja de lămâie, sarea și piperul. Puls până combinate, dar încă indesata. Formați amestecul în 15 prăjituri, fiecare cu diametrul de 2 inci și grosimea de 1/2 inci, folosind mâinile umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Se amestecă împreună untul, ghimbirul și sosul de soia într-un bol mediu, folosind o spatulă de cauciuc, până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați amestecul pe o bucată de folie de plastic. Îndoiți folia de plastic și formați amestecul într-un buștean de aproximativ 7 inci lungime și 1 inch în diametru. La frigider până la ferm, cel puțin 30 de minute. Când este gata de servit, feliați untul în bucăți groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați jumătate din prăjituri și gătiți până la auriu, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Gatiti restul de prajituri, adaugand ulei suplimentar daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Serviți prăjiturile cu creveți cât sunt încă calde, cu o felie de unt de ghimbir deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista