Mini Prăjituri De Crab

Mini Prăjituri De Crab
Mini prăjituri Crab ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 85 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare kosher grosieră, panko și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mini Prăjituri De Crab, Mini Prăjituri De Crab, și Mini Prăjituri De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind mixer electric, bate crema de brânzăîn castron mediu până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați 1/4 cană
3
Parmezan și ou; bate pentru a amesteca. Batin smântână, coji de citrice, 4 lingurițetocat arpagic, sare grosieră și piper cayennepiper. Îndoiți carnea de crab. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
SmântânăSmântână
CrabmeatCrabmeat
ParmezanParmezan
ArpagicArpagic
OuăOuă
4
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Generosunt 2 Mini Tigăi pentru brioșe. Aruncați panko, 1/2 cană parmezan și 2 linguritocat arpagic într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
ArpagicArpagic
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
5
Stropiți 1 / 4cup unt topit peste, aruncând cu furculițăpână se umezește uniform. Apăsați 1 lingură rotundă panko amestec în partea de jos a fiecărei cupe de briose, formând crustă. Lingură 1 lingură generoasă amestec de crab în fiecarecupa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
6
Presărați linguriță rotunjită de pankomixture peste fiecare (unele pot rămâne).
7
Coaceți prăjiturile de crab până la aur pe partea de susși setați, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi 5minute. Rulați cuțitul în jurul fiecărui tort șiRidicați ușor din tigaie. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 ore înainte. Aranjați pe coacerefoaie; lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți în 350 cuptor f 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Aranjați prăjiturile de crab pe platoul de servire;se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
CrabiCrabi
9
* Disponibil în secțiunea Asian foods ofunele supermarketuri și pe piețele asiatice.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista