Mini Prăjituri Brownie

Mini Prăjituri Brownie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați mini prăjituri Brownie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 2339 calorii. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $2.14 pe portie. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână glazură pufoasă Betty whipped, ou, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mini Prăjituri Brownie, Pb Brownie Blast mini prăjituri, și Mini Cupcakes Brownie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de gătit sau grăsime cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de brownie, punga cu sirop de ciocolată, apă, ulei și ou până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Brownie MixBrownie Mix
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți tigaia de 8 inci 38 până la 40 de minute (tigaia de 9 inci 34 până la 37 de minute) sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de părțile laterale ale tigaiei iese aproape curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu un tăietor rotund de 3 1/2 inch sau un model de hârtie, tăiați brownies în 6 runde.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați glazura într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați 2 picături de culoare alimentară; se amestecă până se omogenizează bine. Dacă este necesar, adăugați o altă picătură pentru o culoare roz deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
7
Pe farfuria de servire, Așezați 1 brownie rotund, cu partea rotunjită în jos; frost top. Se acoperă cu a doua rundă brownie; frost top. Sus cu a treia rundă brownie. Partea de îngheț și partea de sus a tortului.
8
Se presară cu decoruri. Repetați pentru a face al doilea mini tort. Păstrați prăjiturile acoperite slab.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista