Mini Prăjituri Brownie

Mini Prăjituri Brownie
Reteta mini prăjituri Brownie ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 2339 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,14 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Un amestec de apă, ou, glazură pufoasă bătută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pb Brownie Blast mini prăjituri, Mini Cupcakes Brownie, și Mini Mușcături De Brownie.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de gătit sau grăsime cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de brownie, punga cu sirop de ciocolată, apă, ulei și ou până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Brownie MixBrownie Mix
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți tigaia de 8 inci 38 până la 40 de minute (tigaia de 9 inci 34 până la 37 de minute) sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de părțile laterale ale tigaiei iese aproape curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu un tăietor rotund de 3 1/2 inch sau un model de hârtie, tăiați brownies în 6 runde.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați glazura într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați 2 picături de culoare alimentară; se amestecă până se omogenizează bine. Dacă este necesar, adăugați o altă picătură pentru o culoare roz deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
7
Pe farfuria de servire, Așezați 1 brownie rotund, cu partea rotunjită în jos; frost top. Se acoperă cu a doua rundă brownie; frost top. Sus cu a treia rundă brownie. Partea de îngheț și partea de sus a tortului.
8
Se presară cu decoruri. Repetați pentru a face al doilea mini tort. Păstrați prăjiturile acoperite slab.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista