Reteta Mini Bacon și plăcinte cu ciuperci pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 35. O porție conține 314 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 1,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ciuperci shiitake, foietaj, ulei de măsline și ciuperci cremini. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 23%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mini plăcinte de buzunar cu ciuperci și slănină, Mini plăcinte de picnic cu ciuperci, și Mini plăcinte cremoase cu ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați foile de foietaj în 35 de runde, folosind un tăietor de patiserie cu caneluri de 2 inci și umpleți 2 cutii mici de briose cu rundele. Acoperiți fiecare formă de brioșă cu o a doua formă de brioșă pentru a fixa aluatul foietaj și a forma coji de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Gătit Mămăligă
3
Coaceți până când cojile de plăcintă se rumenesc și se fierb, 15 până la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lăsați să se răcească.
5
Între timp, acoperiți o tigaie mare cu ulei de măsline la foc mediu și gătiți slănina până se rumenesc și crocante și grăsimea s-a stins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Adăugați prazul în tigaie, presărați sare și transpirați până se ofilesc. Se amestecă ciupercile, se presară cu mai multă sare și se sotează până se înmoaie. Turnați cu grijă whisky-ul și gătiți până când tigaia este practic uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Whisky
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se ia de pe foc și se amestecă creme fraiche, urmată de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Umpleți cojile de plăcintă și serviți garnisite cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.