Mini Plăcinte Cu Cireșe Dulci
Mini plăcinte cu cireșe dulci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 114 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat suplimentar, spălare de ouă, aproximativ zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mini Plăcinte Cu Cireșe, Mini-Plăcinte Cu Cireșe, și Mini Plăcinte Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți prima foaie de aluat răcit din frigider și folosiți un tăietor circular de 5 inci pentru a tăia 12 cercuri de aluat. Apăsați cercurile în cavitățile tăvii de briose, permițând excesului de aluat să atârne peste margini. Răciți fundul în formă timp de 1 oră.
După ce fundul s-a răcit timp de 1 oră, așezați cireșele fără sâmburi, înjumătățite într-un castron mare.
Bateți împreună zahărul și amidonul pentru a combina, apoi aruncați cu cireșe până când bucățile sunt acoperite uniform. Lăsați amestecul să stea timp de cinci minute, apoi distribuiți umplutura uniform între cele 12 coji de plăcintă.
Scoateți a doua foaie de aluat din frigider și tăiați blaturile sau formele și așezați-le peste blaturile mini-plăcintelor. Sertizați părțile laterale cu dinții unei furculițe pentru a sigila, tăiați câteva fante în partea de sus dacă designul dvs. nu implică deja decupaje și răciți mini plăcintele timp de 30 de minute. Când este gata de coacere, scoateți plăcinta din cuptor, periați cu spălarea ouălor și presărați cu zahăr crud.
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Puneți tigaia pentru brioșe în cuptor și coaceți timp de 20 de minute, rotind la jumătatea drumului, apoi întoarceți cuptorul până la 350 km f și coaceți până când umpleți bule peste tot în interior și crusta devine maro aurie, aproximativ 10 minute suplimentare.
Scoateți din cuptor și așezați tigaia pentru brioșe pe un suport pentru a se răci complet înainte de a scoate plăcintele. Când sunteți gata de servire, slăbiți marginile cu o spatulă offset, apoi răsuciți cu grijă plăcintele pentru a le îndepărta.