Mini Plăcinte Cu Cireșe

Mini Plăcinte Cu Cireșe
Mini Cherry Pies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 30 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți sare, zahăr, pur și simplu derulați" cruste de plăcintă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Plăcinte Cu Cireșe, Mini-Plăcinte Cu Cireșe, și Mini Plăcinte Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați cireșele, zahărul, tapioca, sarea și vanilia; lăsați să stea 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
TapiocaTapioca
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aburiți ușor 6 căni dintr-o formă de brioșă de 12 căni cu spray de gătit, alternând pentru a păstra spațiu între ele. Derulați 1 crustă de plăcintă pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
3
Rulați la aproximativ o rundă de 11 inci. Folosiți un tăietor rotund de 5 inci pentru a tăia 6 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Transferați rundele în forma de brioșă. Puneți ușor aluatul în căni de briose, lăsând o surplombă. Se răcește timp de 15 minute. Repetați rularea cu a doua crustă de plăcintă, tăind 6 runde de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
5
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu pergament și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați o foaie de copt cu folie. Se amestecă umplutura; lingura aproximativ 2 linguri. în fiecare ceașcă căptușită cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Scoateți rundele din frigider și tăiați o stea mică din centrul fiecăruia.
8
Așezați o rundă deasupra fiecărei plăcinte. Îndoiți marginile rotunde peste aluatul care depășește; crimp pentru a sigila. Repetați cu rundele de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Ungeți blaturile cu lapte și presărați cu zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
10
Așezați staniu pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până când bulele de umplere și crustele sunt maronii aurii (verificați frecvent și acoperiți cu folie dacă crustele se rumenesc prea repede).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Scoateți forma de brioșă într-un suport pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista