Mini pizza cu brânză și cârnați

Mini pizza cu brânză și cârnați
Mini pizza cu brânză și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 265 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână amestec de trei brânzeturi, sos de roșii de bază, cârnați de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Cârnați și piper Mini Pizza Deep-dish, Mini-pizza cu legume și brânză, și Veggie-Brânză Mini Pizza.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați rundele ușoare de aluat de Pizza pe 2 foi de copt ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți la 400 timp de 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Gătiti cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 9 până la 11 minute sau până când carnea nu mai este roz, rupând cârnații în bucăți în timp ce gătiți; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Întindeți aproximativ 1/3 cană sos de roșii de bază uniform pe fiecare crustă de pizza; topiți fiecare pizza cu 1/2 cană brânză, 1/3 cană cârnați fierți și toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute sau până când crusta este aurie și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista