Mini Oreo surpriză Cupcakes
Mini Oreo surpriza prajiturele ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 66 de cenți pe porție. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Dacă aveți la îndemână un amestec de tort de ciocolată, cremă de brânză, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Mini Oreo Surpriză Cupcakes, Mini Oreo surpriză Cupcakes, și Mini Oreo surpriză Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se amestecă crema de brânză, oul și zahărul până se amestecă.
Puneți jumătate din aluatul de tort în 24 de căni de brioșă căptușite cu hârtie. Topiți fiecare cu aproximativ 1-1 / 2 linguriță amestec de brânză cremă și 1 fursec; acoperiți cu aluatul de tort rămas.
Coaceți 19 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Frost cu topping biciuit. Sus cu cookie-urile rămase.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.