Mini Mac și ' ciuperci

Mini Mac și ' ciuperci
Mini Mac și 'ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1302 calorii, 54g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Bruxelles și ciuperci sote, Murdar Taximetrist & Ciuperci, și Creveți și ciuperci cu Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată; adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1/4 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
3
Între timp, topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă făina cu o lingură de lemn pentru a face o pastă. Gatiti, amestecand, pana cand pasta sufla usor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
4
Se scoate de pe foc și se amestecă treptat laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând. Reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este cremos, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se adaugă nucșoara și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NucșoarăNucșoară
6
Între timp, încălziți 2 linguri de unt și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați jumătate din ciuperci și gătiți până la moale, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare. Împingeți în partea laterală a tigaiei și repetați cu ciupercile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Reduceți căldura sub sos la minim și bateți în ambele brânzeturi până se omogenizează. Amestecați ciupercile și pastele și aruncați, adăugând apa de gătit rezervată, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați pesmetul și prăjiți până devin aurii; amestecați pătrunjelul. Împărțiți pastele între 8 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Garnisiți cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
12
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista