Mini Lasagnas cu porumb dulce și Mascarpone

Mini Lasagnas cu porumb dulce și Mascarpone
Mini Lasagnas cu porumb dulce și Mascarpone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 847 calorii, 26g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de piper, usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spanac-Anghinare Mini Lasagnas, Mini lasagnas de legume (făcute în cutii de briose!), și Mini câini de porumb cu gust de piper dulce și picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Unt 6 (10 uncii) ramekins. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgere. Folosind 2 tăiței de lasagna gătite într-o formă" x", aliniați fiecare ramekin, împingând tăiței ușor în partea de jos a ramekinilor, permițând orice exces de Paste să depășească părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței De Lasagne GătiteTăiței De Lasagne Gătite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Într-un robot de bucătărie, amestecați porumbul, smântâna și usturoiul până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați mascarpone, 1 cană de brânză Pecorino Romano, coaja de lămâie, sare și piper. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MascarponeMascarpone
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați busuiocul și pulsul până când se combină. Se toarna 1/4 cana de umplutura in fundul fiecarui ramekin si se presara cu 2 linguri de Provolone. Îndoiți 2 bucăți de paste deasupra umpluturii (tăiați capetele pastelor cu foarfece, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Adăugați încă 1/4 cană de umplutură la fiecare ramekin și deasupra cu alte 2 linguri Provolone. Îndoiți cele 2 bucăți rămase de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Lingurați orice umplutură rămasă deasupra pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Presărați blaturile cu restul de 1/2 cană Pecorino Romano și stropiți cu ulei de măsline. Aranjați ramekinele pe o foaie de copt și coaceți până când blaturile se rumenesc și umplutura clocotește, aproximativ 25 până la 30 de minute. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Pentru a servi: rulați un cuțit în jurul marginii ramekinilor pentru a slăbi lasagnele. Desfaceți lasagnele pe farfurii de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista