Mini Gruyere la grătar și sammies de șuncă cu Cornichons

Mini Gruyere la grătar și sammies de șuncă cu Cornichons
Niciodată nu poți avea prea multe rețete Hor d ' oeuvre, asa ca da Mini Gruyere la gratar si sunca Sammies cu Cornichons un try. Această rețetă servește 48 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 105 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de muștar dijon, unt, murături cornichon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă De Roșii Fumurii Cu Mini Sammies De Brânză La Grătar, Bagheta Cu Sunca Frantuzeasca, Gruy Otrivre Si Cornichons, și Supa de ceapa frantuzeasca cu mini Gruy Otrivtre Toasties (aka mini branza la gratar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, tocați fin 2 căni cornichons până când sunt o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Întindeți o parte a fiecărei bucăți de pâine cu Dijon. Topiți fiecare bucată de pâine cu o felie de Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3
Așezați șunca pe jumătate din bucățile de pâine și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Întindeți pasta de cornichon pe cealaltă jumătate a bucăților de pâine și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Preîncălziți o tavă sau o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Închideți sandvișurile și apăsați pentru a vă asigura. Ungeți exteriorul tuturor bucăților de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Așezați sandvișurile pe tavă sau tigaie și gătiți până când pâinea se rumeneste, 3 până la 4 minute. Cifra de afaceri și repetați acest proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Când sammies sunt maro auriu și crocante pe fiecare parte, scoateți-le din tavă și tăiați cu grijă crustele de pe pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Tăiați fiecare sandwich fără crustă în 8 mini sammies îngrijite.
10
Topiți fiecare mini sammie cu o jumătate de cornichon și fixați-o cu o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista