Mini Gogoși

Mini Gogoși
Mini gogoși ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 263 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele necesită zahăr granulat, bicarbonat de sodiu, lapte bătut și sirop de arțar. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 41 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Gogoși Mini Fără Grăsimi, Mini Gogoși De Dovleac, și Mini Gogoși Samoa sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coat 24 cupe mini gogoasa cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
3
Pentru a pregăti gogoși, puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați oul, bătând bine. Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin nucșoară), amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați amestecul de făină și zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Puneți aluatul într-o pungă de plastic cu fermoar. Decupați o gaură mică în 1 colț al sacului. Strângeți aluatul în cupe de gogoși pregătite, umplând două treimi pline. (Nu acoperiți centrele cupelor de gogoși.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când un pick de lemn introdus în gogoși iese curat. Gogoși răcoroși în tigăi pe un suport de sârmă 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți din tigăi. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
În timp ce gogoșile se coace, pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Combinați zahărul pudră, laptele și siropul de arțar într-un bol mic, amestecând cu un bici până se omogenizează. Înmuiați partea superioară a 1 gogoașă în glazură; așezați gogoasa, cu fața vitrată în sus, pe un suport de răcire. Presărați imediat stropi colorate peste glazură, dacă doriți. Repetați procedura cu gogoși rămase și glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi ColorateStropi Colorate
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Lăsați să stea până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista