Mini Frittatas cu slănină și cartofi
Mini Bacon și frittatas de cartofi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 69 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, smântână, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mini Frittate de legume și slănină, Mini Frittate slabe de Broccoli și slănină, și Frittate Individuale De Cartofi-Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți cartoful într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 4 minute sau pana aproape frageda.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați cartofi, ceapă, 1/4 linguriță de sare și cimbru în picături în tigaie; gatiti 8 minute sau pana cand cartoful se rumeneste usor la foc mediu-mare.
Combinați amestecul de cartofi, slănina, restul de 3/4 linguriță de sare, 2 linguri de arpagic, brânză, piper, albușuri și ouă, amestecând bine cu un bici. Înveliți 36 de mini căni de briose cu spray de gătit. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de ouă în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți la 375 timp de 16 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește 5 minute pe un suport de sârmă.
Scoateți frittatele din cupele de briose. Completați fiecare cu 1/2 linguriță smântână și 1/2 linguriță arpagic.