Mini Frigarui De Porc La Gratar

Mini Frigarui De Porc La Gratar
Mini frigarui de porc la gratar este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 208 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, sherry cremă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de porc la gratar cu gust de rosii la gratar, Frigarui De Porc Ușor La Grătar, și Frigarui de porc la gratar cu sos de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: opt până la zece frigarui de lemn de 4 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Într-un castron mediu, bateți împreună sherry, suc de lămâie, oregano, boia de ardei, chimen, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
16 Frigarui16 Frigarui
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
4
Așezați carnea de porc într-un castron mediu de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Se toarnă jumătate din marinată peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Adăugați uleiul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
7
Se toarnă marinada rămasă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
8
Adăugați smântâna, rămânând 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aduceți la fierbere la foc mediu. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
1 Cheesecake Congelat în Stil New York (30 Uncii), Dezghețat1 Cheesecake Congelat în Stil New York (30 Uncii), Dezghețat
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
9
Pulverizați o tigaie pentru grătar sau un suport pentru grătar cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
10
Așezați tigaia pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
11
Scoateți carnea de porc din marinată. Aruncați marinada. Filetați 3 bucăți de carne de porc pe fiecare frigăruie. Grătați frigarui până când carnea de porc este aurie și gătită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
12
Așezați o frigăruie în fiecare frunză de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
13
Stropiți frigarui cu sos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista