Mini Focaccias De Rozmarin-Usturoi

Această rețetă face 24 de porții cu 7 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 1 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Mini Focaccias rozmarin-usturoi ar putea fi un uimitor fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei vegetal, praf de usturoi, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini-pizza de anghinare, Kalamata și roșii uscate la soare cu usturoi și rozmarin, Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, și Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. în bol mediu, se amestecă amestecul Bisquick și laptele până se formează aluatul moale; bate 30 de secunde. Dacă aluatul este prea lipicios, amestecați treptat suficient amestec Bisquick (până la 1/4 cană) pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafață Generos praf cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați o minge; frământați de 10 ori.
Tăiați cu tăietor de 2 inci înmuiat în amestec Bisquick. Pe foaia de fursecuri ungreased, așezați runde de aluat la aproximativ 2 inci distanță.
Se presara cu rozmarin si praf de usturoi.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.