Mini Enchilada de pui cu brânză
Mini Cheesy Chicken Enchiladas este un fel principal care servește 6. Pentru 1,88 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 480 de calorii , 31 g de proteine și 20 g de grăsimi . Această rețetă de la Allrecipes necesită pudră de chili, cremă condensată Campbell's® de supă de pui, pui și smântână. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 71% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum mini-chimichangas (sau enchiladas!) de pui de bivol , mini-chimichangas (sau enchiladas!) de pui de bivol și mini-chimichangas (sau enchiladas!) de pui de bivol .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 350 de grade F. Apăsați tortilla în partea inferioară și în sus pe părțile laterale a 12 cești (2 1/2 inch) pentru brioșe.
Amestecați supa, smântâna, sosul picante, pudra de chili, puiul și brânza într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de pui în cupele de tortilla.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când amestecul de pui este fierbinte și clocotește.
Stropiți cu brânză suplimentară, dacă doriți.
Lăsați ceștile de enchilada să se răcească în tigaie pe un grătar timp de 5 minute. Acoperiți cu roșii și ceapă verde înainte de servire, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Vinul Parducci Small Lot Pinot Noir New Label cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label]()
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Pinot Noir oferă arome de zmeură suculentă, coaptă și căpșuni. Aromele sale de fructe de pădure sunt pline și bogate la palat, reluând o notă de cedru în final. Savurați acest vin roșu cu corp mediu cu somon la grătar, muschi de porc și bucăți fine de carne roșie.