Mini câini de porumb cu bere și cârnați
Mini câini de porumb cu bere și cârnați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, berea, mierea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de câine de porumb {fără gluten}, Mini Câini De Porumb, și Mini Câini De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.
Turnați uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu.
Se încălzește la foc mediu-mare până ajunge la 350 de grade F pe un termometru pentru prăjit/bomboane.Între timp, introduceți 2 scobitori în partea tăiată a fiecărei bucăți de cârnați, lăsând aproximativ 1 1/4 inci din scobitori expuși pe o parte; pus deoparte.Când uleiul este aproape gata (aproximativ 300 de litri f), bateți făina de porumb, făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu.
Bateți berea, ouăle, mierea și zahărul împreună într-un castron mare până când se combină și zahărul s-a dizolvat.
Adăugați amestecul de făină de porumb în amestecul de bere și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când se combină.
Se toarnă o parte din aluat într-un recipient scurt și îngust sau pahar de băut, lăsând 1 inch de cameră în partea de sus.Când uleiul este gata, înmuiați uniform o bucată de cârnați în paharul de aluat ținând scobitorii și rotind cârnații după cum este necesar până când este complet acoperit cu aluat. Puneți-l imediat în uleiul fierbinte. Repetați cu încă 4 bucăți de cârnați. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 2 minute. Folosind clești, transferați câinii de cârnați pe grătarul de pe foaia de copt și introduceți-l în cuptor.Repetați cu bucățile de cârnați rămase, lucrând cu 4 sau 5 la un moment dat, reumplând paharul cu aluat după cum este necesar și lăsând uleiul să revină la 350 km f între loturi. (Când ajungeți la ultimele bucăți de cârnați, poate fi necesar să înclinați paharul lateral în timp ce rotiți cârnații pentru a le acoperi uniform cu aluat.)
Serviți imediat cu muștar pentru scufundare.