Mini Cupe De Crab

Mini Cupe De Crab
Această rețetă face 15 porții cu 67 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos Worcestershire, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe de crab îmbrăcate, Cupe De Crab Phyllo, și Cupe Rangoon De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând cu un tel; periați amestecul uniform pe ambele părți ale fiecărei gyoza. Montați 1 gyoza în fiecare din cele 30 de căni de brioșă miniaturale, apăsând ferm gyoza în baza cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BatetiBateti
3
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor; se răcește în tigăi pe un suport de sârmă. Scoateți cu grijă cupele din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Combinați țelina și următoarele 10 ingrediente (deși carne de crab) într-un castron mare; aruncați ușor. Lingură 1 1/2 linguri amestec de crab în fiecare ceașcă gyoza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Garnisiți fiecare cană cu o frunză de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista