Mini Cupcakes Pentru Creier

Mini Cupcakes Pentru Creier
Mini brain Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 72 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână gel de decorare betty, glazură de vanilie bătută betty, jumătăți de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gooey Creier Prajiturele, Vegan Mini Vanillan și ciocolată Swirl Cupcakes (și cum să faci mini cupcakes), și Mini PB & J Cupcakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 72 de mini căni de briose. Face tort se amestecă ca regia pe cutie pentru prajiturele, folosind apă, ulei și ouă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose. Apăsați ușor 1 bucată de ciocolată în centrul fiecărei căni de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Coaceți 11 până la 12 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Frost cupcakes cu glazură de vanilie. Se acoperă fiecare cu 1 jumătate de nucă. Folosind gel roșu, țeavă de-a lungul marginilor jumătăților de nuc pentru a arăta ca creierul. Păstrați cupcakes acoperite lejer la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista