Mini Cupcakes Cu Var Cheie
Reteta Mini Key Lime Cupcakes ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. O porție conține 215 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 708 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert ieftin. Cap la magazin și ridica glazura pufos biciuit, Frisca, Se amestecă tort, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Vegan Mini Vanillan și ciocolată Swirl Cupcakes (și cum să faci mini cupcakes) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți amestecul de budincă și frișca cu biciul 2 minute.
Lăsați să stea 3 minute. Bateți în 1/4 cană suc de lămâie cheie și culoarea alimentelor; se amestecă zahărul pudră până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați.
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați 24 de căni de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșă de dimensiuni obișnuite. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Puneți aproximativ 1 lingură rotunjită în fiecare ceașcă de briose, folosind aproximativ jumătate din aluat. (Cupele de brioșă vor fi pline cu aproximativ o treime.) Refrigerați aluatul rămas.
Coaceți 11 până la 15 minute (14 până la 20 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Repetați cu ceștile de copt rămase și aluatul. Răciți cupcakes complet, aproximativ 15 minute.
Scoateți paharele de copt din hârtie din cupcakes. Rotiți aproximativ 2 lingurițe topping deasupra fiecărui cupcake.
Se amestecă glazura în recipient de 20 de ori. Se amestecă ușor 1 lingură de suc de lămâie cheie și coaja de tei. Puneți glazura într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 litru.
Tăiați deschiderea de 1/2 inch din colțul inferior al sacului. Strângeți 1 glazură rotunjită de linguriță din pungă pe topping.
Garnisiți cu pană proaspătă de var, dacă doriți. A se păstra la frigider.