Mini Crunch baruri cu coajă de unt de arahide burniță
Mini Crunch baruri cu coajă de unt de arahide burniță este un vegan garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 35 calorii. Mergeți la magazin și ridicați îndulcitor lichid, cereale de orez, sare de mare de cereale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este plăcută de 5512 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Batoane de Marshmallow cu unt de arahide fără coacere cu ciocolată, Mini Prăjituri De Înghețată Cu Unt De Arahide, și Batoane Crocante Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crunch bar: tapetați o tigaie de pâine de 9x5 inch cu două bucăți de hârtie pergament, una mergând în fiecare sens. Într-o oală la foc mic, topiți ușor uleiul de cocos și apoi amestecați restul ingredientelor crunch bar (cu excepția orezului crocant) după gust. Odată ce amestecul este neted, îndepărtați-l de pe foc și amestecați cerealele crocante de orez.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită, se netezește, apoi se congelează timp de 10-15 minute sau până când ciocolata este solidă.Pentru stropirea PB: topiți uleiul de cocos și apoi amestecați untul de arahide și îndulcitorul lichid. Reglați după gust, dacă doriți. Scoateți într-o pungă de plastic.
Scoateți crunch bar din congelator și tăiați-l în 12 bare mici. Tăiați o gaură mică în baggie și stropiți amestecul PB pe bară (puteți încerca, de asemenea, să-l stropiți cu o lingură, dacă doriți).Întoarceți barele la congelator până când burnița PB este solidă, aproximativ 5 minute.
Serviți direct din congelator sau frigider. Barele se vor topi ușor la temperatura camerei, așa că nu vă sugerez să le păstrați mult timp. Păstrați resturile în frigider sau congelator.