Mini Cinnamon Bun Tratează

Mini Cinnamon Bun Tratează
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 48 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, bețișoare de acadea de hârtie, aluat fără sudură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cinnamon Bun Crispy Tratează, Mini brioșe cu scorțișoară și unt de scorțișoară, și Scorțișoară-Stafide Tratează Cereale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 16 cupe mini briose cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun și condimentele de plăcintă cu dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Tarhon OpționalTarhon Opțional
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Desfaceți foaia de aluat pe suprafața ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie De AluatFoaie De Aluat
3
Se întinde cu 1/4 cană de unt; se presară cu amestec de zahăr brun, apăsând ușor. Începând cu partea lungă, rulați aluatul strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4
Tăiați în felii de 16 (3/4 inch).
5
Așezați felii, tăiate cu părțile în jos, în căni de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6
Coaceți 13 până la 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat chiflele din tigăi; introduceți bățul de acadea în partea laterală a fiecărui coc. Se răcește pe rafturile de răcire 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și 1 lingură de unt cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră și vanilie. Bateți încet în lapte, câte 1 linguriță, până când glazura este suficient de subțire pentru a stropi. Puneți glazura în pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Tăiați colțul mic al sacului; strângeți sacul pentru a stropi glazura peste chifle. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista