Mini Cheesecakes Din Catifea Roșie
Această rețetă face 16 porții cu 216 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini Cheesecakes Din Catifea Roșie, Mini Cheesecakes Din Catifea Roșie, și Mini Rețetă De Cheesecakes Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt cu folie în fiecare dintre cele 16 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de biscuiți și untul topit. Împărțiți amestecul de firimituri între cupe. Cu spatele lingurii, apăsați ferm firimiturile de prăjituri în partea de jos a fiecărei căni de folie.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți treptat în 1 cană de zahăr granulat și cacao până devine pufos. Bateți în vanilie și culoarea alimentelor. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul uniform între căni de copt (cupele vor fi aproape pline).
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când centrele sunt ferme. Se răcește 15 minute (centrele de cheesecake se vor scufunda în timp ce se răcește). Se dă la frigider în căni de copt cel puțin 1 oră; acoperiți și refrigerați cu cel puțin 1 oră mai mult înainte de servire.
Într-un castron mic răcit, bateți frișca și zahărul cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Spoon frisca pe cheesecakes refrigerate. Chiar înainte de servire, garnisiți cu bucle de ciocolată. Acoperiți și refrigerați orice cheesecakes rămase.