Mini cheesecakes cu ciocolată
Mini cheesecakes de ciocolată necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână zahăr glazură, ciocolată ieftină, ricotta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini Cheesecakes Cu Ciocolată, Mini Cheesecakes Cu Ciocolată, și Mini Cheesecakes Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Căptușiți găurile unei forme de brioșă cu 12 cutii de brioșă din hârtie.
Puneți biscuiții într-o pungă de alimente și bash la firimituri mici cu capătul unui sucitor. Sfat într-un castron, amestecați untul topit până când firimiturile sunt frumos acoperite, apoi lingurați între cutiile de hârtie. Apăsați în jos în fund pentru a face o bază fermă.
Pentru a face umplutura, puneți ricotta, ouăle, vanilia și ciocolata topită într-un bol mare de amestecare. Cerneti zaharul glazurat. Bateți totul împreună cu un tel electric sau o lingură de lemn până când se combină foarte bine. Puneți lingura în cutiile de hârtie până la vârfuri, apoi atingeți întreaga cutie de pe bancă pentru a scăpa de orice bule de aer.
Coaceți timp de 30 de minute, apoi scoateți din cuptor și împingeți ușor 3 mini ouă în partea de sus a fiecărui cheesecake.
Lăsați brânzeturile să se răcească complet înainte de servire. Poate fi păstrat la frigider până la 3 zile.