Mini Cartofi Umpluți Cu Slănină Cu Brânză

Mini Cartofi Umpluți Cu Slănină Cu Brânză
Cheesy Bacon umplute Mini cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 156 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină din lemn de mere, brânză Cheddar ascuțită, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mini Cartofi Umpluți Cu Slănină Cu Brânză, Mini Ardei Umpluți Cu Slănină Brânză, și Mini Pâini De Carne Cu Slănină Brânză Înainte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un cuptor olandez mare, așezați cartofii și suficientă apă pentru a acoperi și a aduce la fierbere. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se scurge și se lasă să se răcească.
4
Tăiați cartofii în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Tăiați o felie subțire de pe capătul rotund al fiecărei jumătăți de cartof pentru a sta în poziție verticală. Folosind o presă de balotat de pepene galben, scoateți centrele cartofilor, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Rezervați pulpa de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pepene GalbenPepene Galben
6
Într-un castron mediu, combinați pulpa de cartofi, cremă de brânză, smântână, 1/4 cană slănină, usturoi, 1 linguriță sare și piper. Se pasează cu un tocător de cartofi până se combină bine. Se amestecă brânza Cheddar, brânza Monterey Jack și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Sare și PiperSare și Piper
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
7
Presărați interiorul cojilor de cartofi cu restul de 1/2 linguriță de sare. Puneți amestecul de cartofi uniform în cojile de cartofi și acoperiți cu restul de 1/4 cană de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Coji De PasteCoji De Paste
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SareSare
8
Așezați cartofii umpluți pe foaia de copt pregătită și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Garnisiți cu ceapă verde și piper proaspăt măcinat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista