Mini brioșe de dovleac cu burniță portocalie

Mini brioșe dovleac cu burniță portocaliu este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în jurul valorii de 50 minute. Un amestec de sare, coajă de portocală, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Mini brioșe de dovleac cu burniță portocalie, Fără gluten migdale afine mini briose cu Maple crema de brânză burniță-Mama ' s crazy Cooking Challenge, și Brioșe espresso cu ciocolată cu dovleac cu glazură de cafea.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și încălziți cuptorul la 425 de grade. Pulverizați 36 de cupe mini-brioșe cu spray de gătit pentru legume.
Aduceți dovleacul, ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele la foc mic într-o cratiță medie până când piureul se îngroașă suficient pentru a începe să se lipească de fundul tăvii, 6 până la 8 minute. Transformați piureul fierbinte într-un castron.
Bateți zahărul brun și uleiul, apoi bateți încet ouăle.
Între timp, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu; bateți în amestec de dovleac până când se combină.
Împărțiți aluatul între cupele de brioșă și coaceți până devin aurii și fierte, aproximativ 10 minute.
Lăsați să stea câteva minute, apoi transferați mini-brioșele într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Amestecați ingredientele de ploaie împreună și stropiți peste brioșele calde.