Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați mini brioșe cu ciocolată dublă. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 112 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cacao de copt procesată olandeză, făină de aur, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Brioșe Mini Blender cu unt de arahide cu ciocolată dublă fără făină (fără gluten) brioșe Mini Blender cu unt de arahide cu ciocolată dublă fără făină (fără gluten), Brioșe cu ciocolată fără ouă / brioșe cu ciocolată dublă, și Mini-Brioșe Vegane Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de mini căni de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea cu biciul. Într-un castron mic, amestecați zeama, uleiul, vanilia și oul cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de lapte de unt și chipsurile de ciocolată în amestecul de făină, amestecând ușor până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.