Mini Brioșe Cu Ciocolată Dublă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați mini brioșe cu ciocolată dublă. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 112 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cacao de copt procesată olandeză, făină de aur, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Brioșe Mini Blender cu unt de arahide cu ciocolată dublă fără făină (fără gluten) brioșe Mini Blender cu unt de arahide cu ciocolată dublă fără făină (fără gluten), Brioșe cu ciocolată fără ouă / brioșe cu ciocolată dublă, și Mini-Brioșe Vegane Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de mini căni de briose.
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea cu biciul. Într-un castron mic, amestecați zeama, uleiul, vanilia și oul cu biciul.
Adăugați amestecul de lapte de unt și chipsurile de ciocolată în amestecul de făină, amestecând ușor până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând plin.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.