Mini Biscuiți Cu Piersici Glazurați
Mini glazurate Peach Scones ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 188 calorii. 241 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină universală, zahăr pudră, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mulți oameni au plăcut foarte mult această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici, Biscuiți Cu Piersici, și Mini Biscuiți Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Aranjați suportul cuptorului în pozițiile medii și inferioare și preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Tăiați untul, apoi puneți - l într-un castron și puneți-l la congelator timp de 2 minute.
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Adăugați unt în castron și folosind un tăietor de patiserie sau vârfurile degetelor, tăiați untul în făină până când are dimensiunea mazării (Vezi nota de mai sus).
Într-un castron mic, amestecați împreună ouăle și smântâna grea.
Se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă doar până se combină. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată. Bateți într-un dreptunghi lung și plat, de aproximativ 12 pe 5 inci.
Presărați piersici deasupra aluatului, apoi pliați aluatul pe el însuși. Continuați să pliați până când piersicile sunt distribuite uniform pe tot aluatul. Pat aluat în jos într-un dreptunghi de 12 pe 5 inci.
Tăiați aluatul în jumătate pe lungime, apoi în sferturi pe verticală, creând 2 dreptunghiuri de 1/2 pe 3 inci.
Tăiați fiecare dintre aceste dreptunghiuri în jumătate în diagonală, creând triunghiuri mici.
Așezați biscuiți triunghiulari pe foaia de copt și coaceți până devin aurii, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mic, combinați zahărul și apa de cofetărie și bateți până se omogenizează.
Stropiți fiecare scone cu glazură.