Mini Bile De Brânză Din Orientul Mijlociu

Mini Bile De Brânză Din Orientul Mijlociu
Mini bile de brânză din Orientul Mijlociu ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 75. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de pâine și brânză de capră din Orientul Mijlociu, Învelișuri de pui și cuscus din Orientul Mijlociu cu brânză de capră, și Limonadă Din Orientul Mijlociu.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ingredientele de bază cu bile de brânză cu un mixer electric prevăzut cu atașament cu palete la viteză medie până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Se amestecă amestecurile de aromă. Cu mâinile umezite, formați bile de 1 inch; refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră. (Dacă nu utilizați imediat, refrigerați până la 3 zile sau congelați până la 1 lună.)
3
În castron mic, se amestecă împreună ingrediente de acoperire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Rulați bilele în amestec pentru a acoperi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Se servește cu biscuiți pita, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții75
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista