Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Mingea de brânză de spanac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână castane de apă, nuci, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Minge De Brânză Albastră Și Brânză De Rozmarin, Mingea de brânză a lui Deb, și Minge De Brânză Cu Tot.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună spanacul, crema de brânză, castanele de apă, amestecul de supă de legume, maioneza și brânza Cheddar până se omogenizează bine. Se formează într-o bilă și se rulează în nuci tocate. Dacă amestecul este prea moale pentru a forma o bilă, dați-l la frigider timp de aproximativ 30 de minute pentru a se întări. Înfășurați bila de brânză în folie de plastic și dați-o la frigider peste noapte pentru a amesteca aromele înainte de a servi cu biscuiții preferați.