Minge De Brânză Crab-Brie

Minge De Brânză Crab-Brie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Crab-Brie Cheese Ball. Această rețetă face 8 porții cu 366 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de aluat phyllo, unt, biscuiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 36%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cr fără gluten Crincalme de Brie șampanie și Gratin de Crab, brânză Alouette și tombolele Aventurile lui Tintin (și un cadou!), Minge De Crab, și Macaroane și Brie cu Crab.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Formați într-o minge; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Așezați o foaie de aluat filo pe o suprafață de lucru. (Păstrați aluatul rămas acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Ungeți aluatul cu unt. Repetați cu restul de phyllo, perindând fiecare strat cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
4
Așezați Brie în centrul stivei phyllo; deasupra cu bilă de amestec de crab. Aduceți colțurile de aluat în jurul Brie și ball; inversați și așezați cusătura cu fața în jos într-un 9-in uns. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
CrabiCrabi
5
Combinați oul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De ServireCutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
6
Ungeți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
7
Se coace la 375 la 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de a servi cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ați putea încerca este Georgetown Vineyards American Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Georgetown Vineyards American Chardonnay
Georgetown Vineyards American Chardonnay
Chardonnay-ul nostru American din 2014 a fost fermentat în butoaie mici de stejar francez, producând un vin cu un finisaj plăcut de măr verde și minerale complexe.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista