Minge De Brânză Bavareză
Bavarez brânză minge ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de carne de vită, brânză cheddar, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Baie De Brânză Bavareză (Obatzda), Răspândirea Brânzei Bavareze, și Brânză Albastră Și Minge De Brânză De Rozmarin.
Instrucțiuni
Puneți varza murată într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la crem.
Adăugați brânza, carnea de vită uscată , smântâna, maioneza, săratele, pătrunjelul și ceapa; acoperiți și procesați până la amestec.
Transferați într-un castron mare; acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute. Formați-vă într-o bilă; rulați în pătrunjel suplimentar. Acoperiți și refrigerați până la servire.