Minestronă

Minestronă
Minestrone minut ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos pesto, legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Minestrone De 30 De Minute, Minestrone De 30 De Minute, și Supă Orzo Minestrone De 30 De Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 6 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista