Minestrone ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.43 pe portie, primești un fel principal care servește 40. O porție conține 439 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de granule de bouillon cu aromă de pui, lămâie, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, Minestronă, și Minestronă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea, oul, 1/4 cană de sherry de gătit, sucul de lămâie (coaja de rezervă), condimentul Italian, sarea și piperul într-un bol mediu de amestecare; se amestecă bine. Acoperiți bine și puneți la frigider amestecul peste noapte. Se modelează în chiftele de 1/2 inch și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pentru Ungerea Insertului
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Scoateți măruntaiele din găină; rezervați pentru alte utilizări.
3
Îndepărtați excesul de grăsime din găină; aruncați. Clătiți găina în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Combinați găina pregătită, ceapa, ardeiul verde, țelina, orzul, sherry-ul de gătit rămas, ardeiul roșu, usturoiul, granulele de bouillon, frunza de dafin și coaja de lămâie rezervată într-o oală de 21 de litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Orz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați apă pentru a acoperi găina; se amestecă bine. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți usturoiul și frunza de dafin din bulion cu o lingură cu fante și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scoateți găina din bulion și răciți ușor. Găină osoasă și carne tocată. Aruncați oasele; întoarceți carnea în bulion. Se amestecă roșiile, napii și ciupercile. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Nap
1-1/2 Cană Supă De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați chiftele rezervate, pe rând, la bulionul care fierbe; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Adăugați fasole verde, porumb, mazăre, morcovi și castane de apă, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă buruiana de mărar, pătrunjelul și fettuccina. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fettuccină
Crengute De Marar Proaspat Culese
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat